Update.

Tjabba! Idag gick jag faktiskt upp tidigre än vanligt. Jag och Pappa och Rasse gick upp tidigt imorse och drog till stranden och simmade ett tag. Det var skönt som fan med lite motion! Jag saknar träningen där hemma! Är ju vid det här laget van att träna flera gånger i veckan och sen jag kom hit har jag inte tränat någon gång. Så lite simning satt fint!

Sen åkte vi hem och åt frukost. En awesome omelett åt jag! :) Älskar frukosten här. Färsk fruktsallad..Omelett..starbucks kaffe. Ja man får lite av varje att välja på. Gott iaf! Känns typ som hotell frukost. :)
Sen efter frukosten så stack vi till stranden igen. Jag älskar att det är så nära ! Solade, badade, lyssnade på musik tills vi tröttnade. Då promenerade jag och Andy hem.
Snart bär det av till Mall of the Emirates tror jag. Fast jag vill nog hellre till Dubai Mall för jag hittade ett par sjukt snygga skor där igår, som var as billiga också! I typ nån random skit affär stod de där och glittrade.. Okej inte riktigt men dom var as heta! I will ofcourse show you all of my new shoes when i get home! ♥

Kommentarer
Postat av: Selma

åhhh Paula jag saknar dig som fan!! kul att du har det bra där borta! haha du får ta igen träningen när du kommer hem baby:D -love

2009-10-27 @ 15:53:58
URL: http://selmaasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0