helgen

Ja, jag lovade en update så här kommer en.
I fredags efter skolan så mådde jag bara allmänt bra. Jag var hemma och åt middag med familjen, satt och drack lite vin med syster och Mami. Sen bar det av till salabacke. Fest var planerna, men det blev lite mer åt chill hållet.. Men trevligt var det :) Jag och Madde tog bussen hem till mig på natten och så sov hon här.

I lördags var det upp tidigt som gällde. Det var Kulturnatten här i Uppsala, och jag skulle på stan och dansa med min älskade dansgrupp. Det var rep innan, i Dans Centers lokal.. Vi körde igenom de danser som vi skulle uppträda med. Sen bar det av till Dragarbrunnstorg där allt skulle köra igång klockan 15.00. Det kom massa folk som jag kände och kollade, både kompisar och familj, så det var as kul! :) Vi dansade på torget från kanske 15.00 till 17-18.00 nån gång, och det var verkligen SKIT kul! Jag har saknat det så jävla mycket! Det var så länge sen vi uppträdde nu! Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning lite. Jag skulle till michelle på förfest, men eftersom jag var lite seg så blev inte det av. Jag och Andrea satt på hög musik här hemma och dansade runt och fixade oss och drack vin, sen tog vi bussen till stan. Kvällen spenderades på framfickan (varenda jävel var där!) och det var väldigt trevligt! Jag minglade mellan borden och umgicks med alla mina fina vänner, (kanske fick en drink för mycket också hehe) och det var en lyckad kväll helt enkelt. Efter framfickan så gick vi mot stan, förbi en random konsert där det var packat med folk, och sen vart det Subway och nattbuss hem med Madde och Sis.

Söndagen spenderades hemma med Madde och Michelle. Fick även lite nytta gjort, t.ex. att städa på salongen. Men michelle höll mig sällskap så det var kul :) Sen sov hon här och imorse var vi på nautilus tidigt för att simma i en halvtimme eller nått sånt..

Other than that har jag vart på stan och hittat typ en miljarder höstkläder som jag vill ha så nu måste jag antingen ha jobb, vinna på lotto, eller komma på något annat smart. För jag ORKAR inte vara pank hela tiden längre!!

Om ni orkade läsa allt så varsegod, där fick ni en rejäl update.. Om inte , så good for you .. eller nått :P ?

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0