Cheer me up noodle?

Tjabba! Jag kom precis hem och sitter nu och äter noodle soup till middag. Med kyckling smak. Så jävla Gott!! (jag upptäckte typ att snabbnudlar var gott i somras :P , så nu älskar jag det verkligen!)

I'm having a bad day today! Jag är på dåligt humör!!! Jag vaknade imorse, och stack ut och sprang. Sen, så började jag ju sent, så jag hade god tid på mig på morgonen. Det var ju skönt. Men jag var as otaggad på att åka till skolan.. Men sen cyklade jag iväg vid 12.45 nån gång iaf. Sen när jag kommer fram(efter en jobbig cykeltur.. tror jag har punka..)  så träffar jag 2 killar i min klass som säger att vi inte har någon religion! Yes, det förstörde mitt humör. Jag blev skit arg, för att då hade jag cyklat hela vägen i onödan (Det är ca 1 mil, eller kanske 18 km) Sen hade jag hål, och bara individuellt val sen slutade jag. Och det värsta är att jag har Make up som individuellt val! (Ni får skratta). MAKE UP lixom!? Jävla skit kurs! Känns verkligen som jag bara slösar bort min tid, när jag kan sitta och läsa nått vettigare. Grejen är den att jag valde 2 andra kurser, och sen var man tvungen att ha ett tredje val, ifall man inte fick den första, eller den andra (vilket man oftast brukar få!!), och det fanns inget mer jag ville läsa, så då tog jag bara nått random som tredjehandsval och tänkte skitsamma, jag kommer ändå inte få den. Och det var Make Up. Så hade jag så Jääääävla otur att ena kursen som jag hade valt blev inte av, och den andra fick jag inte välja för den låg i fel block! SÅ FICK JAG DEN JÄVLA SKIT MAKE-UP KURSEN, och jag har vart och försökt byta 100 gånger men dom låter mig inte! Så nu går jag på den här jävla skit kursen!
Först och främst så lär man sig typ SJÄLVKLARA saker. Tex. "Ni måste tvätta ansiktet morgon och kväll" NÄÄÄÄHHHÄÄÄÄ!? Sen så KAN jag redan sminka mig! Jag behöver inte lära mig! Jag märker till och med att vissa där verkligen inte kan, men jag Kan! Det är nått jag blev bra på när jag varje morgon stog och sminkade mig i hundra år när min acne var som värst! Kunde stå och sminka mig i 2 timmar typ! Plus att när hon visade hur man gjorde en "dags make-up" osv. så märkte jag att det är exakt så jag alltid gör! Som sagt, jag behöver inte slösa min tid på att lära mig sånt, när jag redan KAN det!

Förstår om ni inte orkade läsa, men jag behövde bara skriva av mig lite agressioner!


Kommentarer
Postat av: Andrea

http://www.youtube.com/watch?v=cmdF1r8rjJ0

2009-09-07 @ 19:52:26
Postat av: Paula

hahah xD

2009-09-07 @ 21:27:28
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Madeleine

andas!! <3

2009-09-07 @ 23:55:50
URL: http://mariaingridmadeleine.blogg.se/
Postat av: Paula

i know i know.. <3

2009-09-08 @ 10:15:14
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0