Muppsala

Ligger i min säng med datorn. Är Riktigt jävla trött, trots min powernap jag tog nyss. Vet inte vad det är med mig. Eller okej, det kan bero på att jag sov typ mindre än 5 timmar inatt. Ingen smart idé!

Dagen har bestått av skola. Det började med en musikanalys presentation på Svenskan. Jag försov mig och kom ditspringande i sista sekund, men jag fick som tur var göra den ändå! :)

Vi var tvungna att analysera en svensk låt, så jag hade valt Veronica Maggios låt 17 år. Det är typ den enda svenska låten som jag tycker om. Eller jag tyckte inte om den från början, men sen när jag hört den flera gånger, och många jag känner gick runt och lyssnade på den så började den grow on me. Hur som helst så handlar den om kära Muppsala och Veronica Maggios minnen häärifrån (hon är uppväxt här). Dessutom känner jag två eller tre som är med i videon också! :) 

Efter skolan så vart det stan med Johanna och Erik. Jag (som är Johannas personal shopper ;D) och Johanna hittade solglasögon till henne. Sen gick vi alla och köpte glass och avnjöt den i solen vid ån. Mycket trevligt! Sen gick vi runt i lite fler affärer, erik begav sig hem, johanna begav sig till slut också och jag gick och köpte min kläänninng♥

Vad jag har förstått så är jag ledig imorgon, så jag ska nog till landsarkivet med Johanna, och möjligtvis Madde och jobba med min historia uppgift. Vi ska som sagt släktforska. Som inte lär gå för mig eftersom jag inte riktigt har släkt från Sverige. Så jag får nog forska på en plats istället. Men men.


Kommentarer
Postat av: Andrea

Tror det gar pa farmors sida. Inga gjorde det nar hon var ung tror jag. Varan slakt langt bak i tiden pa farmors sida hette granroth tror jag. FYI.

2010-04-27 @ 08:48:27
Postat av: Paula

Men är inte det i finland?? Det finns ju bara arkiv här från Sverige..

2010-04-27 @ 16:29:26
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0