Hi, White Trash here.

I changed my mind (suprise).. Det är as fult! Okej om en frisör tar tid på sig, och sätter i håret, och fixar och fixar så att det inte ska synas (som igår). Men att jag själv ska göra det snabbt på morgonen, utan att se mig själv bakifrån, gör det inte så lätt att sätta i det fint utan att clipsen ska synas! För det är någonting som jag tycker typ är mest white trash i hela världen: Extensions som syns!! Speciellt på blonda människor. Ush jag ryser bara jag tänker på det. Och om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte lägga ner typ 1 timme på mitt hår varje morgon för att fixa så att det ska vara fint och inte synas.. SÅ mycket bryr jag mig inte, då kan det lika gärna vara kort och fult. 
Jag känner mig as dum, för mamma har betalat allting (okej hon får ju frisör priser, men ändå), men jag KAN inte använda det när det syns! Det är ju det fulaste som finns!



Euw euw euw euw EEUWW! WHITE TRASH!!!!

Om jag sätter upp det i en hästsvans (och bara sätter i typ hälften av håret), så blir det bättre, för då är det lättare att dölja. Men jag är fett irreterad på mig själv just nu. Jag visste ju egentligen hela tiden att jag tycker att det ofta ser white trash ut med extensions. Så ser jag EN PERSON som det ser bra ut på, och så tror jag att det ska se ut så på mig också och skaffar det själv. Well i was wrong.

Lateerz


Kommentarer
Postat av: Anonym

Att sätta dit extensions med clips är lite knepigt i början och clipsen sticker ofta ut men med lite övning så lär man sig hur man ska sätta dit håret.

Ett tips är att ha en rak linje i hårbotten där du sätter dit löshåret. Sätt trenset ganska långt ner i nacken, då har du mer äkta hår att dölja clipsen med.

Övning ger färdighet!

2010-04-30 @ 00:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0