Världens finaste julklapp!

Jag har världens bästa och finaste familj! Visste ni det? Jag lovar er, Världens Bästa! När jag kom hem så slet jag upp det fina paketet och inuti låg detta..


Julgodis; Marsipan och brända mandlar från mormor, samt ett vykort med recept på ischoklad på. Från mamma och Theo fick jag body butter från The Body Shop, en fin liten nyckelring och en söt liten ängel, alla men söta små motiveringar till. Och ett vykort från mamma med en till julklapp skiven på. Världens finaste!

Jag som brukade säga att jag inte "kunde" gråta.. Jag hade inget att gråta för helt enkelt. När jag öppnade paketet brast jag ut i tårar och grät en skvätt! En ganska stor skvätt. Bara för att det var så fint och för att jag saknar dom så mycket! Detta var den finaste julklappen jag nånsin kunde tänkt mig!

Nyckelringen åker på nyckelknippan direkt. Det är nästan lite läskigt, för när jag var inne i en pryl affär idag så tittade jag lite på nyckelringar för jag tyckte att min nyckelknippa såg så tråkig ut med alla miljarder jobbnycklar. Och nu fick jag en, samma dag! Mamma tjatar nämligen jämt om att hon tycker att jag ska bo i Sverige, och att jag ska komma hem, därför var det ju en passande nyckelring. Don't worry mammsen, jag kommer hem i April!

När man bor i samma stad som man har växt upp i så bli man så himla trött på allt och vill bara bort. Jag om nån vet det! Man tror att man ska flytta någonstans och aldrig komma tillbaka. Men vad man lär sig när man väl är borta, är att den tråkiga staden man kom från, som man var så himla trött på, faktiskt är stället som man kan kalla Hemma. ♥ ...

Det är dagen innan julafton, och idag har jag hemlängtan.. Märks det?


Kommentarer
Postat av: Andrea

Åh! Jag skulle också börjat gråta! Du skulle sett mig och Mamma och Mormor på flygplatsen, vi stod och grät alla tre haha :)

2010-12-23 @ 20:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0