Vadärdetförfelpåmänniskan?

Man kan ju undra vart världen är på väg! Heidi Montag har nyligen gjort sitt första appearence som en ny människa. 10 plastik kirurgiska ingrepp har hon gjort. Och alla på en dag! Den 20 November. Efter det stannade hon inne i 7 veckor för att läka. Det sorgliga är att hon inte blev nått vackrare för det! Snarare tvärt om! Take a look!
Bilderna är från People Magazine. Den första bilden är från innan hon blev känd, och innan några som helst ingrepp. Nu har hon totalt gjort tolv stycken. De andra två var att förstora brösten och nose-job år 2007. (Before bildern längre ner är ändå efter hon gjort de två. Before och After bilderna visar "bara" hennes 10 nya ingrepp) PLUS att hon vill forsätta. Hon vill ha större bröst, men den storleken hon gjorde dom till nu var det största hennes plastik kirurg kunde sätta in just då. SJUKT!

Det hemska är att hon blev ju knappast snyggare! Visst, att hon ville bli smalare kan jag förstå (inte för att hon behövde det utan för att det är vanligare, och något som man kanske kan relatera till) men det är inget som inte träning och bantning kan göra. Men hon ser ju inte klok ut i ansiktet! Och hennes bröst är WAAAY to big! Hur kan man ens villja ha så stora bröst? och större !? De gör ju bara, som ni kan se på sista bilden, att hon ser större/mulligare ut allmänt när hon har kläder på sig..!
Hon liknar bara mer och mer alla andra plastikkirurgi-galna offer. Snart ser hennes näsa ut som Michael Jacksons också! Och i'm telling you, it's only a matter of time before she looks like...
...Like..

.....LIKE....


LIKE THIS!!



Tycker NÅGON ens att hon blev snyggare??


/Paulie


Kommentarer
Postat av: Andrea

Mycket snyggare 2009. Hon är knäpp. Hon ser fett skum ut i ansiktet!

2010-01-21 @ 01:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0