Nighty Night


Damn. Inte visste jag att jag var så poppis. Haha. Statistiken var som en raket upp i rymden nu när jag kollade. Jag bugar och bockar blogg.se som använde mitt inlägg på deras framsida. Vad bra då, då vet jag att sånna inlägg uppskattas. Eftersom nästan alla av er är tysta som möss så är det ju inte lätt att veta om ni gillar/ogillar mina inlägg, och eftersom jag tycker om er som läser, så vill jag ju veta vad ni gillar :) 
Så nu vet jag ju lite iaf ;). Btw så tycker jag alltid om er, är ni 1 person eller 400 pers så tycker jag ändå alltid om er. Mängden spelar lixom ingen roll :) Men ni nya är väldigt välkommna att stanna :)


Hur som helst så mår jag lite bättre nu efter att ha knarkat lokalbedövande tabletter a.k.a. bafucin som om det vore godis, halsat i mig te som om det vore vatten, ätit esberitox i hopp om att det ska lindra och vilat som om jag hade två brutna ben och inte kunde gå. Hoppsan, läste nyss på Bafucin burken: Om du fått i dig för stor mängd läkemedel kontakta alltid läkare, sjukhus eller giftinformationscentralen. Äsh what doesn't kill you makes you stronger. Och jag blir ju hopefully stronger as in=Ingen ond hals imorn. Håll tummarna!

Godnatt!♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0