Goodnight!

Godkvällis. Jag ligger i sängen och har ont i huvudet. Är nog lite dehydrated idag, har inte druckigt tillräckligt med vatten. Efter jobber idag så åkte jag in till CBD, köpte skor och shorts och 2 tröjor. Ja, det behövdes kan jag säga! Eftersom att mina gladiator sandaler sjungit sin sista visa och jag fick ett argt sms av Andrea att jag hade snott hennes flipflops (till att jobba i!) i söndags så bestämde jag mig för att det inte går att skjuta upp mer. I needed new stuff! Så jag köpte två par shorts , ett par gladiator sandaler, ett par flipflops, ett as fint långt linne/klänning och ett annat linne. Åh :) Shopping makes me happy!

Sen häslade jag på Danne på jobbet innan jag åkte hem. Eller just det! Jag har ju inte berättat det! Världen är så sjukt liten ibland! När jag och Andrea checkade in på hostel i 2 dagar förra veckan för att pest control skulle spruta ner vår lägenhet med gift, pga att vi hade bed bugs i mattan, så att vi inte fick sova här på två nätter.. Gissa vem jag träffar vid receptionen på hostelet (som vi bokade kvällen innan). En av killarna (Daniel) som vi hängde med i Aiya Napa hela veckan vi var där förra sommaren. Då bodde vi på samma hotell, och lärde känna varandra där, och What are the chances att vi tar in på samma hotell igen, fast på andra sidan jordklotet! Helt sjukt!! As kul ju, men heelt sjukt !


Haha från vänster: David, Martin, Jennyfer, Calle, Tove. Liggandes: Daniel. Åh det var en rolig resa! Shit vad kul vi hade!

Nu måste jag sova! Mitt huvud dunkar och jag ska upp klockan 6 imorn. Wooh. Godnatt! Or shall I say "Goodnight, sleep tight, don't let the bed bugs bite" - Literally. Ush.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0