Babbel.

Jag borde verkligen ha börjat göra mig i ordning till jobbet nu, men jag tar mig lite tid att blogga först. Bra va? Haha. Jag ska till jobbet om en timme, och idag jobbar jag mitt längsta pass. Dom passen är sjukt långa, och man blir gaanska trött, men det blir pengar vill jag lova. Så it's worth it med andra ord!

Imorn är jag lediiig! :D Men enligt min iGoogle så ska det regna! Asså hur hur hur HUR har jag alltid den oturen att vädret suger på mina lediga dagar? Det har vart fint i fleera dagar nu, och det ska vara fint både innan och efter söndagen, men på just söndagen är det molnigt och regn. Bajs! Jag vill ju till stranden och soolaa! Känner mig riktigt blek här runt alla söndersolade Australiensare. Känns inte som att dom tänker på alls att solen här är typ mega farlig. Jag vet, jag låter som en gammal tant men it's true! Jag känner alltid att så fort jag går/sitter/står i solen utan solskyddsfaktor så börjar jag bli röd direkt. Sen är det ju min hy vi snackar om, jag kanske har lätt att bli röd ibland :P.. Skyller på mitt danska blod hehe.

Igår åkte jag och Andrea till stan efter jobbet. Vi gick på "noodle markets" vilket är ett av eventen som hålls den här månaden under "Crave - Sydney Food Festival". Det var i Hyde Park och det var en massa stånd med thai mat, turkisk mat, indisk mat, himalayan food och annan asian food. Sen hade dom pyntat Hyde Park med fina ljuslyktor också. Det var mysigt! Vi åt turkisk mat och satt i Kvällssolen i parken och njöt.

Nu måste jag veerkligen göra mig i ordning. Heh, kul inlägg. Men men. Nu ligger det bilder uppe på facebook btw, för er som har mig där!

PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0