Helg!

I fredags var vi ute som sagt. Vi var i Neutral Bay hos Sanna och Jenny på förfest, det var mysigt! Vi åt grönsaker bröd och hummos och en annan god dip som snacks. Sen åt vi en mega god yoghurt med frukter som en liten efterrätt. Yoghurten var köpt på Harris Farm Markets, som är en affär med en massa fresh foods, goda nötter och torkad frukt, organiska grejer m.m. Eller ja, det är helt enkelt en lite dyrare mataffär bara. Med As goda grejer! Hur som helst, på kvällen gick vi ut i Darling Harbour, men var inte kvar så länge för klubben vi var på sög, för musiken sög, så vi blev lite otaggade och åkte inte hem så sent. Men darling harbour är förövrigt jätte fint och klubben var fint inredd med as fin utsikt mot darling harbour. Alltid nått!

Igår så åkte jag och Andrea till Ikea i Rhodes igen. Det är en bit med tåg, men vi tyckte det var dags att införskaffa sig ett köksbord. Så vi var där i några timmar, åt en god lunch wrap, köpte ett fint litet köksbord, lite ljus och lite annat och sen kånkade vi hem det tunga bordet alldeles själva. Först buss, sen tåg, sen buss igen. Men det var det värt för nu har vi äntligen ett bord att äta vid! Vi invigde det nyss och satt och åt frukost på det! Mysigt!

Ikea i Rhodes shopping centre.

Igår kväll, efter vi satt ihop köksbordet, så åkte vi till Bondi Junction. Vi åt en snabb liten middag, två sushi bitar för min del, och sen gick vi på Bio. Vi såg The Town. Den var bra oc hade många bra skådisar med. Blake Lively var med och spelade white trash typ. Tyckte hon gjorde ett väldigt bra jobb! Och Ben Affleck ännu bättre! Som sagt, bra skådisar!



Nu måste jag skynda mig och sminka mig så jag hinner med bussen till jobbet! Puss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0