Monday Morning

Godmorgon. Jag har precis ätit frukost och ska börja göra mig i ordning för jobbet. Jobbar 9-3 idag och sen senare ikväll är det något form av jobbmöte i Bondi som vi alla måste gå på. Andreas skola börjar idag, och hon har class hela kvällen så hon kan inte gå dock. Tror ändå inte hon missar så mycket hehe. Men jag ska iaf gå! :)

Ush jag drömde jätte hemska drömmar i natt. Att det var en man som tvingade mig göra massa dumma grejer, typ installera bomber och sånt, för annars skulle nått hända min familj.  När jag vaknade så var det verkligen en läättnaadd. Hatar när jobbiga drömmar är så verkliga! Fast det är ju skönt när man vaknar och inser att det inte är sant!

Igår var jag ju ledig. Och vädret sög. Var ute och promenerade lite ändå, sen köpte jag en hink och gick hem och tvättade golven, vilket verkligen behövdes! Sen var jag mest hemma hela dagen, och kollade på friends bl.a. Skön slapp dag! Men jag hade önskat lite bättre väder för jag vill verkligen till stranden! Har ju inte ens badat sen jag kom hit! Okej, jag har hört att det är kallt i vattnet fortfarande, och jag har ju alltid oturen att vädret suger när jag är ledig men still. Jag vill sola och bada!



Straanden. Bondi Beach. Bilden är tagen från när vi gick coastal walk. Ni ser det lilla turkosa och röda huset längst till vänster på senaste bilden (som inte ser så rött ut på bilden utan mer mör mörk rött/brunt.), På den gatan ligger Funky Femme affären i Bondi. Alltså jobbet! Ganska nice att sitta på stranden på sina lunchbreaks!

♥ Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0