Morning

Godmorgon! Har precis ätit frukost, druckit te och bråkat lite med Andrea. Vardagsmat lixom. Det är svårt att leva med ens systers agressioner ibland vill jag lova!
Annars mår jag bra! Eller jag känner mig lite lite förkyld, som att det är på väg lixom. Men men. Det är kallt ute idag! Kallt på riktigt! Ni vet typ när man fryser när man vaknar och bara vill klä på sig en massa lager av koftor. Men jag hoppas det inte blir för kallt att surfa. Fast det tror jag inte. Våtdräkten håller en alltid varm, plus att det igår var varmare i vattnet än i luften, så det är nog lungt!

De senaste dagarna har jag börjat leva mycket hälsosammare. Inget kaffe. Inget socker. Inget kött/kyckling. Inga mjölkprodukter och knappt nått gluten heller. Nu tänker ni säkert att jag inte får i mig alla vitaminer och mineraler som man behöver, men tro mig, det går prima att äta en sån kost och få i sig allt man behöver ändå. Bara man läser på lite. Bönor, linser, tofu, havregryn, sojamjölk, ris, potatis, grönsaker grönsaker grönsaker, och lite frukt och nötter på det. Super!

Igår gjorde jag en supergod tomat och sötpotatis soppa. Jätte god var den och trots att jag planerat att ta med lite som matlåda idag, så tog den slut för att den var så god!
Nu ska jag göra mig i ordning och åka till Manly. Surf 11-13 idag. Sen vid 17 kanske jag ska möta upp Sara och Denise för en drink i Bondi. Om jag hinner that is. Det är lite mycket som ska hinnas just nu!
Puss!♥

Kommentarer
Postat av: Andrea

Jag ba eeh har vi brakat?? Tur att man glommer fort iallafall.

Fast alltsa, jag skriver inte om hur dum i huvudet du ar i min blogg, du borde inte skriva om hur dum i huvudet jag ar, tycker jag.

2011-04-06 @ 02:58:16
Postat av: Michelleeeen

Haha. I miss you!

2011-04-06 @ 20:25:07
URL: http://michellejeng.blogg.se/
Postat av: Paula

Sorry, jag skrev det direkt efter du gått så jag var så arg så jag ba hon får skylla sig själv. Har tagit bort det nu.

2011-04-07 @ 00:18:47
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0