One of those days..

Hej! Vädret imorse var jätte fint surfing väder men trots det så har jag kännt mig väldigt väldigt off idag. Ni vet en sån dag när allt går dåligt och man helst vill gräva ner sig i en grop. Det började med att jag aldrig kunde somna igår så jag sov på tok för lite! Vaknade med stora mörka påsar under ögonen. När jag gjorde mig en matlåda så skar jag mig i fingret, och då blir jag självklart paranoid över hajar. Jag vet, ett litet sår på fingret lixom, men hajar finns faktiskt i detta land och de kan känna lukten av blod flera mil bort. Men jag hade inte tid att oroa mig över det så jag lindade snabbt in det i lite papper och sprang till bussen.

I början av surflektionen fick jag ett liten och smal bräda. De brädorna är svårare än de större som man får i början. Men jag tänkte äsh det funkar vell, det har ju gått hyfsat bra hitills. Men det gjorde det inte kan jag säga. Jag tror att det var en kombination av att jag är svin trött i armarna efter så många dagars surfing i rad, att jag hade sovit för lite och att brädan var för svår för mig. Sen började mitt finger blöda igen när precis har blivit omtumlad av en våg och skulle paddla ut igen. Då ville jag nästan gråta. Jag var svin trött. Allt gick fel och jag var nära på att ge upp. En av surfinglärarna såg vell på mig att jag var lite less, så han kom och var jätte snäll och lugnade mig med att mitt sår var så litet så "you're fiiiine, thats nothiing" - alltså att det inte var nån hajrisk. Så sa han att jag kunde åka in och byta bräda till en större som låg inne på stranden. När jag gjort det gick det genast mycket bättre men då var lektionen typ slut.

Nu har vädret vänt och det har blivit molnigt och kallt. Så ja, jag vill mest lägga mig under täcket och ligga där tills imorn. Så ja, nått roligare än så har jag inte på att bjuda på idag tyvärr.

Hoppas ni har en bra dag!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0