Skitrip

Hallå! Idag landade jag i Sverige igen efter en vecka i Val d'Isère! På resan lyckades jag stuka 2 fingrar, skada nacken på nått vis i nån vurpa så att jag nu har nackspärr, och såklart få en massa ont i kroppen och träningsverk. Jag har alltså inte tagit det så lungt med skidåkningen. Efter varje skiddag, efter middagen så deckade vi direkt. Sen upp klockan sju, köra hårt till lunch. Äta en snabb lunch och sen åka till 5 då liftarna stänger. Sen hem, duscha, middag, och så börjar allt igen.
Det är så mysigt att åka på skidresa med the boys. Dels för att man verkligen får kvalitetstid med dem, men också för att vi alla är lite äventyrliga, så det blir så kul att åka tillsammans. Det blir inte samma sak direkt på en skidresa med Mamma till exempel. Hon vill mest sitta och fika och sola ungefär. Haha.
The boys. Rasmus, Theo och Pappa.
(För er som har hängt med länge; Ja, det finns typ en exakt likadan bild från när vi var i Val d'Isère år 2009)

Sen jag kommit hem har jag hunnit äta middag med mamma, mormor, pappa, Theo och Rasmus (Andrea, du är saknad!), sen fört över lite bilder till pappa som åker hem (till Dubai) imorrn, pratat med fina vänner i telefon och kollat på lite American Idol med pappa. Nu ska jag sova för imorgon har jag mycket att göra!
Puss!!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0