Weekend

HEJ! Nu har vi flyttat minsann. Det var det hela gårdagen gick åt. Vi packade ihop allt på några timmar, och sen vid 6pm kom flyttgubbarna och numera bor vi i Cremorne. Eller ja, Andrea bor här och jag sover här i några nätter innan jag åker. :(! Det känns så konstigt! Konstigt att säga hejdå till lägenheten. Konstigt att jag nu inte känner mig hemma riktigt utan att det känns som jag är hemma hos Andrea (vilket jag typ är, men ni fattar), konstigt att alla mina grejer är nerpackade och jag behöver inte ens packa upp. Ja. Allt känns konstigt och ovant. Men men, the start of something new!
I lördags hade ju Andrea födelsedagsmiddag på Manly Wine i Manly. Det var god mat, mysig restaurang och hur trevligt som helst! Vi var ungefär 10 personer. Jag gillar verkligen alla Andreas kompisar, så nu känns det mer okej att lämna henne. Hon har ju dom lixom. Vi satt och babblade och babblade jätte länge. Sen beställde vi mat. Jag och Andrea och Hannah beställde in lite olika Share Plates och smakade av varandra. Det var supergott! Ricottaost fyllda svampar med pesto och pinjenötter, Sparris och ruccola sallad med ägg och tryffelolja och seranoskinka och bröd och lite så. Och gott vin på det. Jätte gott! !  Efter middagen gick vi till Wharf bar en stund och satt där och pratade tills dom stängde, sen bar det av till The Stein. Där var vi bara ett litet tag sen tog jag Hanna och Sofie färjan över till stan där det blev Argyle i The Rocks och sen hemgång. Jätte bra kväll! Jag tror Andrea var as nöjd!
Idag ska jag ha min sista surflektion! Men nu då vi bor i Cremorne (på norra sidan) så är det mycket närmre till Manly (som också är på norra sidan). Så istället för buss och färja blir det bara buss, så jag har lite mer tid på mig nu på morgonen. Skönt! Älskar att ha tid på mig på mornar! Ioförsig så brukar jag låtsas att jag har tid på mig och sen ba SHIT nu måste jag sprriingaa! Haha. Tidsomptimist javisst!
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0