What a day.

Det gick jättebra att surfa idag!! Plus att det var fint väder, klarblått vatten och jag fick min favorit instruktör! Super! Det var ett underbart avslut på mina surflektioner! Fick lära mig att göra lite cutbacks idag, och svänga och så. Det gick jätte bra! Nu vill jag ha en egen bräda och surfa hela tiden. Men riktigt så blir det inte nu.

Det känns så konstigt, och overkligt att jag kommer stå på ett par skidor i franska alperna i slutet av denna vecka. Min hjärna kopplar typ inte hur det ska gå till. Hur mycket jag än vet att jag ska åka hem om två dagar så förstår jag det inte fullt än. I'm in denial.

Nu ska jag försöka finna något att äta. Jag har ätit lite havregryn imorse och några torkade äppelringar efter surfingen. That's it. Bra diet! Not! Sen ska jag åka till vår gamla lägenhet och städa det sista.

Imorgon fyller en viss syster år, och förutom några ärenden som måste hinnas med, så ska det självklart firas! Antingen äter vi någon mysig frukost ute, eller någon mysig middag. Tror nästan det blir middag. Men jag vill ju såklart göra båda. Leva över sina tillgångar, javisst!

Önskar jag hade några roliga bilder att bjuda på men jag har varit dålig på att fota de senaste dagarna.

Puss på er♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0