Årsresume del 1: Januari

Jag håller på att smida på en årsresumé. Men jag tror nästan jag kör månad för månad, för annars blir inlägget så himla himla långt, om man ska få med ett år i ett enda inlägg. Här har ni Januari:

I Januari vad jag ju i Sydney. Johanna hade precis kommit och hälsat på mig, och vi skålade in nyår på en stor altan i Seaforth, i ett stort hus med utsikt över hela Sydney nästan. Vi såg inte bara fyrverkerierna från stan, utan från Bondi, och alla andra ställen på den sidan stan där dom sköt fyrverkerier. (Hade inte med mig systemkameran så det blev tyvärr inga ordentliga bilder på dom fina fyrverkerierna.)

Annars när hon var och hälsade på så turistade vi, hängde på caféer, hängde på stranden en del, gick på bio, åt på restauranger, hängde en del med Mats & Danne och co, festade osv.


När Johanna åkte hem, och Andrea kom tillbaka började jag jobba en massa igen, med det blev även bio och restaurangbesök, strandhäng på vackra Tamarama Beach och lugna stranden i Watsons Bay, nån springtur på Coastal Walk här och där och utgång med Steph och gänget på Fringe bar. Det var ungefär mitt Januari.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0