Organic

Grannen spelar klassisk musik. Andrea står i duschen. Jag sitter mest här i min röda klänning och funderar på vad det ska bli av denna dagen. Mest vill jag köpa min väst som jag vill ha. Så det gör jag nog sen.
Idag har jag inte hittat på så mycket -än. En 1 timmes powerwalk i centennial i alla fall. Alltid nått!

Igår var jag och Andrea och handlade. Vi har inte haft mat på en vecka känns det som. Vi handlade mest i den organiska mataffären. Som Andrea sa "Nu känns det lite bättre i hjärtat". Hon läser en massa böker om hur dåligt det är med alla kemikalier och skit som vi får i oss, så numera tvättar hon tex. ansiktet med endast vatten och smörjer in det med mandelolja. Det kan nog vara bra tror jag! Tänk vad mycket skit som vi utsätter huden för varje dag, utan att ens kunna uttala, eller veta överhuvudtaget vad som är i. Så ja, vi har blivit lite mer organiska och naturliga här hemma hos oss. Med bl.a. endast organiska grönsaker och frukter i kylen just nu och naturligt städmedel och tvättmedel.

Det är något som jag tycker att Sverige är riktigt dåliga på. Organiska/ekologiska mataffärer och cafén. Här finns det i varenda gatu hörn typ, och det känns nästan som att det som inte är organiskt här är mindre populärt. Till exempel i Bondi junction finns det, vad jag vet, minst 2 organiska/whole food/wild food mataffärer och minst 3-4 cafén. Och det är bara dom som jag känner till. Sen vet jag att det finns en till organisk mataffär runt hörnet vid jobbet i Bondi beach. Och ett café. Sen finns det en i Newtown, också nära jobbet. Sen finns det en här i Paddington också, upptäckte vi här om dagen. Och ja, som sagt, det finns överallt! Jätte bra! Och när jag tänker efter, finns det nååt sånt i sverige? Det finns vell typ bara en hylla med ekologiska saker i den vanliga mataffären. Nej, skärpning sverige!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0