Blandat från Mobilen Februari/Mars


Grillning på min födelsedag. Andrea, Denise & Eva. Detta var innan resten dykt upp.

Fina Ullis och Ricki, som var i trakterna mitt i deras resande, kom också och var med och firade mig, och jag blev jätte glad över att se ett ansikte hemifrån!

Kamomill té på mitt favorit café Le Pain Quotidien.

På Mia's födelsedag åts det middag i Manly på  "Manly Wine by Gazebo" som var en supermysig restaurang precis vid stranden. Med ljus på borden, och nyplockade blommor i små vaser påminnde det lite om svensk sommar på nått vis. Mysigt var det!

Ännu en vacker solnedgång i detta vackra land. Och detta var med mobilkameran lixom, ni kan ju tänka er hur det hade sett ut med en riktig kamera, eller bara irl. Beautiful!

En av alla härliga regniga dagar.


Miljömedveten som jag är (och ett försök att vara ekonomisk) så har jag investerat i en fin Starbucks termos. Istället för köp-kaffe eller köp-té i pappersmuggar bär jag nu med mig det som dricks hemifrån i denna termos.
Ett plus att den är så fin och håller värmen så bra också!!


Jag och Andrea hade köpt oss en bönblandning som vi tänkte kunde vara god. Det var den inte, då alla bönor hade olika koktider och mest bara kokade ihop till en äcklig gegga. Så vi bestämde oss för att sortera dom. Detta visade sig vara en väldigt bra avslappnings teknik.

Det resulterade också i att vi skulle försöka göra världen av alla bönor, linser och ärtor. Såhär långt kom vi sen orkade vi inte mer.


Manly Beach i tisdags efter min surflektion. Tur med vädret? -Ja! Ett stoppljus till näsa? -Ja! Sunscreen ladies and gentlemen - WEAR IT! LOTS of it!

Väntandes på färjan hem.

Manly är mysigt!

Bild från färjan.

Le Operahus.

En kamouflerad nattfjäril som jag såg när jag väntade på bussen här om dagen. Till er som alltid undrat vad nattfjärilar tar vägen på dagen - Nu vet ni!

Bästa frukt/yogurt/juice stället på David Jones. DETTA kommer jag att sakna mest tror jag nästan. Varför har inte Uppsala nått sånt! Öppna nu tack!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Fan vilken groteskt ful bild på mig. USCH. Och OMG vilken stor nattfjäril, var den så stor som den ser ut?

2011-04-01 @ 13:08:35
Postat av: Paula

Vad snackar du om? Man ser knappt dig och du är fin. Ja den var vell så stor som den ser ut antar jag. As läskigt, jag skulle precis luta mig på trädet så ba Ush!

2011-04-02 @ 00:09:41
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: maddoo

Va fint jag tror jag dör

2011-04-03 @ 13:23:24
URL: http://sjoberga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0