Frossa

Godmorgon! Igår när jag kom hem så orkade jag inte med mycket! Det slutade med att jag deckade bredvid Theo när han gick och lade sig! Vid nio ungefär. Så vaknade jag vid tolv och var klarvaken. Hej jetlag. Så då gick jag upp och tog en dusch och innan jag somnade om!

Vaknade i allafall vid nio och sen dess har jag hunnit med frukost och att gosa med Ludde typ. Jag fryser som bara den! Antingen är det onormalt kallt i mitt hus eller så har jag någon slags frossa, kanske en förkylning på g! Ush, det vill jag inte! Så nu ligger jag under filtar och dricker te!

Så planerna för dagen är oklara. Om jag piggnar till så vill jag nog ut i solen och träffa vänner, men gör jag inte det så får jag nog nöja mig med att ta det lungt, packa upp och så vidare.

Jag saknar redan New York!! Underbara stad! Bilder kommer när jag har hittat laddaren till min dator (är inne på mammas dator nu) så att jag kan ladda in bilderna! :) Det finns en miljard bilder så jag kommer nog lägga upp dom dag för dag. Men det gör vell inget?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0