Sista sommardagen, bär, bowling och rödvin.

Igår fyllde ju Theo som sagt år. Här hemma på eftermiddagen så låtsades vi att det var sommar en sista gång, så vi satt utomhus i solen och åt bär och annat somrigt. Theo hade fått välja fika så förutom bär så hade han valt en färdigköpt toblerone glasstårta. Han var ungefär så nöjd som han ser ut helt enkelt.

Ludde, som verkligen är en gammal gubbe these days (sad face!) var också såklart med och njöt av sista sommardagen. Han är 1 år äldre än Theo och blir alltså 77 hundår i år. En liten farfar är vad han är! ♥

På kvällen åkte vi in till stan. Mamma hade bokat in bowling och middag på bowlaget. Vi bowlade (jag var förvånansvärt duktig!) , skrattade, tävlade osv. Det var kul! Man borde bowla oftare! Sen drack vi rödvin och åt god mat. Det bjöds på svamptoast till förrätt och de andra åt kyckling och potatis och nån god sås till varmrätt och mitt vegetariska alternativ var två stora halloumibitar istället för kyckling. Det var gott, men blev ganska för mycket så jag orkade bara äta upp nästan hälften, eftersom halloumi är så mäktigt!

Sen åkte dom andra hem och åt dessert, men jag åkte vidare till Desirée och Daniels inflyttningsfest. Mer om det en annan gång!


Kommentarer
Postat av: Michelle J

åååååå Theo är så SÖÖT!

Och JA TACK, mer bowling!! När ska vi göra det :)

2011-09-25 @ 23:48:17
URL: http://michellejeng.blogg.se/
Postat av: Paula

Ja visst är han!

När som helst!!!

2011-09-26 @ 01:47:39
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Andrea

ÅÅh myyyys. Fin tårta och fan vad gott med massa bär! Jättesööööt. Och gubbludde också<3 Vill också vara meeeed.

2011-09-26 @ 10:11:28
URL: http://www.aisimons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0