Good Times at Isla Mujeres!

Hola! De senaste dagarna har varit så himla roliga! Killarna kom hit från Tulum, och man kan inte ha annat än asroligt med det här gänget. Några från hostelet joinade, så blev vi ett skönt Isla Mujeres gäng!
Igårmorse, efter ännu en god brunch på stället jag åt på dagen innan (jag drog dit alla för att det var så himla gott där!) åkte vi till ett ställe på ön som hette Garrafon. Det skulle vara en strand med mindre turister och så skulle det vara jätte vackert. Och det var det! Sjukt vackert, stora vågor (the way i like them!), och när vi gick i för första doppet blev vi omringade av massa färgglada fiskar som ville ha mat. Jättemånga! Jätte coolt! Vi badade, simmade, snorklade, drack drinkar och öl på stranden, och skrattade såklart! Jättebra dag!
På kvällen hade vi planerat el Grande Fiesta, eftersom det var några i gängets sista kväll. Vi började med drinkar på hostelet, sen var vi på en beachbar utanför hostelet, där vi dansade salsa, lyssnade på skön musik, och såklart skrattade ännu mer! Det blev ganska många drinkar för alla av oss, men himla kul hade vi! En av sakerna jag älskar med att resa är att man alltid träffar så underbara människor, från olika länder, som man aldrig skulle träffat annars, och så har man askul ihop! Ålder, nationalitet, stil och allt annat sånt spelar ingen roll lixom. Som det kanske hade gjort hemma. Så himla roligt!
Idag har vi haft en chilldag! Efter vi vinkat hejdå till dom som åkte imorse, så gick jag och Andrew (den roliga australiensaren vi mötte i Tulum) till stranden och låg där och tittade på vågorna och chillade i några timmar. Så himla skönt med en göra-ingenting-dag!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Sounds wonderful! Jag vill vara med! :)

2012-04-18 @ 16:09:40
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: Paula

It IS wonderful! Fattar inte vad jag ska hem och göra! Eller jo, jobba ihop pengar till nästa resa!

2012-04-18 @ 16:56:08
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0