Lata dagar i Tulum

Hola! Imorgon har jag varit i Tulum i en vecka. När man stannar lite längre på ett ställe så är det så annorlunda från när man hoppar runt och bara stannar 2-3 nätter på ett ställe. Man lär känna en massa människor, man ser mer av stället, och man börjar nästan känna sig lite hemma. Så har det varit med både Flores, Caye Caulker och nu Tulum.

Det här har varit en bra vecka, och jag hänger med dom roligaste människorna! Vi beachar, skrattar (mycket!), dricker öl, lagar mat på kvällarna, hänger på weary traveller (det andra hostelet, som är lite mer av ett party hostel) och har det bra! I förrgår var vi i Akumal och snorklade med stora sköldpaddor och rockor. Det var en fin strand, så satte man på sig snorkeln och simmade ut en bit och helt plötsligt är det jättesöta sköldpaddor överallt! Jättecoolt! Havet alltså. It never ceases to amaze me!


I veckan ska jag nog ta mig uppåt mot Cancun för att fixa ett nytt pass, för mitt går ut snart, och man måste oftast ha ett som är giltigt 6 månader frammåt. Det som är mest irreterande är att jag fixade ett provisoriskt pass innan jag kom hit, för att slippa detta. Men det är bara giltigt 7 månader, och eftersom jag nu varit borta längre än en månad så är det nu bara giltigt 5 månader och 27 dagar eller nått sånt. Jag är inte ett dugg sugen på att åka till Cancun, som är en galen party och turiststad för amerikanska springbreakare, men jag måste. Om jag har tur så kanske en kompis som har bil kan skjutsa mig. Vi får se. Eller så tar jag mitt pick och pack och åker upp dit, och sen ut till Isla Mujeres, som jag planerat att åka till efter Tulum ändå. We will see.
Idag har gänget åkt till nån cenote för att snorkla. Jag ville egentligen följa med men när Chris kom och väkte mig vid 7.30 imorse, efter att jag inte sovit mycket, och frågade om jag ville följa med, så kändes det som en väldigt ansträngande idé. Så jag har nu sovit ut istället, och ska försöka ta tag i mig själv och planera idag. Kolla bussresor, flygresa, passkrångel, hämta tvätt (rena kläder wohoo!) osv.
Have a nice day guys!
Och till min kära syster Andrea, jag vet inte hur det är med tidskillnaden, men i Mexiko fyller du inte år än. Men jag antar att du gör det i Australien? Så GRATTIS min älskade syster på födelsedagen! Snart ses vi!
<3

Kommentarer
Postat av: Andrea

Tack älskling! <3

2012-04-12 @ 19:26:53
URL: http://www.aisimons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0