Nästsista kvällen på Caye Caulker.

Hello! Igår hade vi en annan chilldag. Vi spelade alfapet några timmar, chillade på hostelet och promenerade runt på ön köpte glass och åt mat från "The Budgetman" - som var helt amaazing! Coconut curry shrimp, curried vegetables och fried platanos. Stöört gott! Som sagt, seafooden på den här ön slår det mesta!

På kvällen bestämde vi oss för att gå ut, för det var min nästsista kväll, för imorgonbitti åker jag jättetidigt så det blir nog ingen utgång ikväll. Vi började med Cashew Wine här på hostelet, med några kanadensare. Sen gick jag och Anna till I & I Reggaebar. Där drack vi några drinkar och satt och pratade med några som vi känner på ön, innan vi gick vidare till Oceanside, som är öns enda nattklubb. Där satte jag och Anna igång dansgolvet (precis som sist) och dansade oss rejält svettiga! När vi kände att svettet rann lite väl mycket, och musiken började bli sämre så bestämde vi oss för att gå hem. Men det var så himla kul! Jag älskar att dansa!
Imorgonbitti klockan 7 på morgonen hoppar jag på en båt till Chetumal i Mexiko. Därifrån tar jag en buss upp till Tulum. Det ska bli lite sorgligt att lämna ön. Och ännu sorgligare att lämna Anna! Men jag vet att vi båda kommer klara oss finfint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0