Snorkeling!

Heeej! Klockan 10.30 imorse gav vi oss ut på snorklingtur! Vi hade höga förväntningar och barriärrevet levererade verkligen! Vi åkte till tre olika ställen. På det första stället såg vi enorma fiskar så fort vi hoppade i vattnet. Vi kunde klappa dom och simma bland dom. Där såg vi också sjukt vackra koraller,  två stora sköldpaddor, en haj, en muräna, två stycken "spotted eagle rays" alltså stora prickiga rockor, och som sagt alla mööjliga färgglada fiskar, stora och små. Det var så himla vackert!


Nästa ställe vi åkte till var "Ray and Shark bay" där vi skulle simma med stora rockor och hajar. Guiderna började med att mata fiskarna och rockorna från båten så att dom skulle komma närmare, sen fick vi alla hoppa i och klappa och krama/hålla i dom enorma rockorna. Ganska lame jämförelse - men det kändes som att jag var i akvariet i Dubai mall (för där har dom enorma rockor och alla möjliga olika hajar och fiskar). Rockorna var jättestora, och inte farliga. Sjukt coolt var det. Sen simmade vi en bit bort där vi såg massa hajar. Det var tydligen "lite" hajar idag, då jag hört att andra har blivit omsvärmade av hajar och klappat dom. Men vi såg hajar iaf! Jag trodde jag skulle vara rädd när jag såg dom men det var jag inte, det var bara sjukt coolt att se! Efter vi simmat runt där ett tag hoppade vi upp i båten igen och åt lunch. Då kom det lite hajar helt plötsligt. Så en av guiderna hoppade i och "lyfte" upp en till ytan som vi fick klappa. Så hiimla coolt! Den var ungefär 1 & 1/2 - 2 meter.
Sista stället vi åkte till hette "Coral Gardens" där vi hoppades på att få se sjökor. Tyvärr så var dom inte där idag, så vi simmade runt och kollade på jättevackra koraller i alla möjliga färger, och fina fiskar och sånt.
Den här dagen var verkligen så himla lyckad! En av de coolaste grejerna jag gjort i mitt liv! Jag älskar havet! ÄLSKAR! Allting som har med havet att göra! I never ever want to leave it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0