Livet

Okej, himla sämst på att blogga har jag blivit men jag jobbar mest hela tiden nu. Jobbar varenda dag fram till Nyårsdagen nu (helger också alltså) och det känns jävligt bra! Det känns som att det är slutspurten nu, tar varenda pass jag får! Och dessutom har jag ganska kul på jobbet så det är ju bara ett plus!
Jag börjar bli riktigt taggad på livet igen! Fan vad fint det är ibland! Och jag vet att om sisodär en månad så kommer det vara ännu finare! Åh!

Vi hade ju personalfest på Saluhallen förra veckan och det var riktigt kul! Jag har riktigt sköna jobbarkompisar alltså! Så hade Wallmans show också och det var så himla bra! Det enda jag kunde tänka på var att jag också vill sjunga och dansa som jobb! Fy i helvette vilket roligt jobb dom har alltså! Gud vad jag saknar att dansa!

Sanna åkte till Costa Rica för någon vecka sen och jag dör ju av avundsjuka som ni förstår. Hon mailar och berättar att hon är lycklig, och att det känns som att hon verkligen Lever igen. Den känslan är obeskrivligt fin och jag känner igen mig så himla bra. Och jag har kommit på att varför inte leva så alltid? Jag tycker man ska sträva efter att alltid känna att man verkligen Lever Livet, och är lycklig. Det tänker i alla fall jag göra i mitt liv!

Godnatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0