Årsresume: Februari


Februari i Sydney inleddes med springturer på stranden, caféfrukostar, stekhett väder och långa jobbdagar. Det var sommar i Sydney och det var V A R M T! 43° var nog den högsta temperaturen Sydney kom upp i (varmaste dagen på 50 år), och dagen efter var det helt plötsöigt 18°. Väldigt växlande sommarväder alltså. Förutom det så hände även lite sånthär:


Vi gick ut en kväll ett gäng för att ha lite hejdå-middag/utgång för Sanna som skulle åka tillbaka till Sverige efter 2 år i Sydney. Det blev mexikanska Café Pacifico där det var himla galen och rolig stämning! Trummor, serpentiner, hög mexikansk musik och glada människor. Vi var också glada och åt Nachos och drack Sangria och frozen Margaritas och hade det trevligt. Kvällen avlutades med dans på The Gaff.
(Bilder lånade av Andy)


Det blev Allahjärtans-dag och jag och Andrea spenderade dagen med att klä upp oss lite extra, äta middag och dricka bubbel på Micky's och gå på Bio och se No Strings Attached. Det var en himla mysig dag!
(De tre översta bilderna är lånade från Andrea)


En kväll bjöd vi Mia och Jenny på middag hemma hos oss. Det blev brushetta, sparris, kronärtskockor, räkor med aioli och lite ostar. Det var upskattat och väldigt gott! Mia och Jenny bjöd på dessert som var äppelkaka med krämig vaniljyoghurt som de hade med sig. Sen avslutades kvällen med en drink på Paddington Inn.
(Bilden längst ned till höger - Andrea)


Det blev min födelsedag den 23e Februari och jag och Andrea hade en mysig dag planerad. Den började med en tidig hotellfrukost i stan. Dom hade hur mycket gott som helst att välja mellan och vi satt och åt länge länge.

Sedan promenerade vi genom Darlinghurst hem till Paddington. Vi bytte om och sen blev det stranden, där jag badade och vi promenerade runt och fotade. Det var en fin dag med stora vågor! På kvällen gick vi ut med mina jobb-tjejer och åt på Bondi Pizza, och sen gick vi ut och dansade! En väligt bra födelsedag!

Photobucket

Fredagen efter min födelsedag så skulle jag ha fest. Barbeque på stranden med alla jag kände ungefär. Det var fint väder och jag hade gjort goda grönsaksspett till mig och Andrea. Så drack vi lite bubbligt rosé också. Det rullade in folk och till slut var vi ganska många. Jag var glad, och drack lite för mycket Sangria som vi fick av några som också var där. Sen gick vi ut i Bondi och kvällen slutade med att jag, Steph, Ullis och hennes pojkvän (som var i Sydney då!) stod och dansade på Fringe Bar i Paddington. Och innan hemgång så satt jag och Stephanie och skrattade så vi fick ont i magen på ett indiskt gatukök. Bra kväll!

(Bilder lånade från Andrea)

Efter min födelsedagshelg så skulle jag och Mia egentligen åka på Surfcamp, och det var så februari skulle avslutas, men det blev tyvärr inställt pga. bad surfing conditions. Så himla tråkigt. Men Februari var en bra månad ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0