Nomadas Hostel, Merida

Oj vad jag bloggar idag. Idag har jag gått runt i stan lite. I den här staden kan många engelska och nästan alla vill prata med en och ge en tips om Merida, fråga vart man kommer ifrån, prata om bra Maya-affärer som man borde gå till, sälja någonting, och vissa vill bara prata. Väldigt trevliga människor dessa mexikanare! Merida är en storstad som är van med turister, och det märks! Dock så ser man inte såå många turister, men i'm sure they're everywhere.

Nu ligger jag i hängmattan igen. Det är så varmt så man orkar inte med mycket annat. Måste gå och hitta nån lunch! Är så dålig på att äta här. Dels för det finns dåligt med vegetariskt, dom tror ungefär att om man är vegetarian så äter man inte rött kött, men allt annat. Stackars alla veganer som reser i mexiko säger jag bara, för allt vegetariskt jag beställt in har vart dränkt med ost! Och sen så vill jag inte äta ute hela tiden, och hitills har jag inte hittat nån stor supermarket, utan bara mindre affärer med chips, kakor, glass och lite burkmat.

Men nu ska jag dricka upp min resorb här (så viktigt när man svettas så mycket!) och sen gå på supermarket jakt i hettan! Här har ni en liten bild på hostelet här. Blåa och orangea väggar (som man inte ser). Fint!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0