Think green

 Igår var typ världens stressigaste dag på jobbet. Dog av trötthet när jag kom hem! Idag har jag dock vart ledig, och det känns som min kropp behöver lite rehab. Typ bra mat och vila. Har haft återkommande huvudvärk enda sedan förra veckan, och jag tror det är all stress. Jag stressar på jobbet. Jag stressar över resplaner. Jag stressar över det mesta just nu. Inge bra!
Så för att vara extra snäll mot min kropp idag drack jag färskpressad green juice till frukost. Till er som undrade sist så hade jag denna gången persilja, äpple, stjälkselleri, broccoli, lime, mynta, ingefära och citrongräs i min juice. Jag silar bort själva "fruktköttet" eller vad man kallar det, så att det bara blir juice. Fruktköttet sparar jag och gör sen någon form av kikärtsbiffar med. Blir jättegott!
 
Ett glas grön grönsaksjuice (+nån frukt om man vill) är så himla bra för kroppen. Man får en riktig vitaminboost av de råa grönsakerna (eftersom vissa näringsämnen förstörs och kan inte tas upp av kroppen när man värmer upp maten), massa energi, det rensar kroppen och de gröna grönsakerna gör kroppen mer basisk och hjälper kroppens självläkningsprocess! Plus att det är en fräsh god morgondrink!! Och dricker man det ur ett fint glas så känns det extra lyxigt! Tips!
Haha, nu ska jag sluta babbla och fortsätta titta på The Voice. Säsong 3, så himla bra!

Kommentarer
Postat av: Andrea

good stuff

2012-11-21 @ 21:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0