October-November

Hej! Två månader av dåligt internet har flugit förbi, därav dålig uppdatering. Har spenderat det mesta av tiden i norra Kalifornien i Mendocino och Humboldt county. Hängt uppe i en stuga i bergen, tältat, badad i en vedeldad jacuzzi, hikat i redwoods, druckit whiskey och spelat gitarr runt en bonfire och tittat på helt fantastiska solnedgångar bl.a. Så himla vacker natur!
 
För någon vecka sen åkte jag med mina kompisar upp till Portland, Oregon, där dom är ifrån. Har mest hängt på mysiga ekologiska caféen, shoppat i vintage/second hand butiker (som finns i varje hörn), ätit helt fantastisk vegetarisk mat, dansat och träffat folk på sköna hipster barer och bara upptäckt vilken fantastisk stad detta är. Om jag skulle bo någonstans i USA så skulle det nog vara Portland! Det är inte konstigt att vara vegetarian här, att dricka gröna juicer, att vara eko-obsessed, att bara vilja använda naturliga produkter - det är vardagsmat! Jag känner mig som hemma! Det finns en yoga studio i varje hörn, varannan människa är en herbalist/massage therapist/yoga teacher osv. Och det är bara en nice hippie vibe i hela staden! I love it! 
 
På tisdag bär det dock av mot Vancouver, Kanada. Ska hälsa på fina fina kompisar och jag ser fram emot det så himla mycket! Är dock lite nervöst för det kommer vara svinkallt och jag har inte direkt några vinterkläder i ryggsäcken. Men det är okej, jag får säkert låna av min fina kompis Anika som jag kommer bo hos!
 
Blåa/lila berg och rosa moln varje kväll!
Finaste Mara och Kristen! (Lärde känna Mara i Belize i februari! Hon bor alltså i Portland. Jättemysigt att hänga igen!) 

Madeline och Mara i the redwoods.
 
Har så extremt mycket bilder att rensa igenom/redigera. Men där fick ni några iaf! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0