Out of the loop

Hej hörrni. Vet att jag vart världens sämsta på att blogga. Men jag har haft fullt upp! Snart snart lovar jag att det blir lite mer spännande bloggning igen! Jag har sagt upp mig på mitt jobb, och i måndags var mitt sista jobbpass. Lite sorgligt faktiskt, men nya äventyr väntar! 2013 ska bli så himla bra!! Eller det är det redan till och med!

Vi har flyttat... Igen, och här finns inget internet, så det har blivit lite mer begränsat internet användande från min sida. Dessutom gick min iPad sönder i veckan, så ja, jag kände mig ganska out of the loop ett tag! Men tack vare bästa Elgruvan på vaksalagatan gick paddan snabbt att laga, men lite ont gjorde det i plånboken, meeen det var det värt!

Stället vi bor på nu har ett piano i vardagsrummet!!! (Det är ett hus mamma och dom hyr innan det nybyggda huset äntligen är klart.) Jag sitter mest och plinkar lite varje dag och lär mig nya låtar och sjunger hela tiden när alla andra är på jobbet. Åh vad jag mår bra av sånt! Ett piano är typ det första jag kommer köpa den dagen jag flyttar hemifrån!!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0