Puerto Escondido, Oaxaca, Mexico!

Hej! Efter 4 dagars bussresor, en natt i Managua (Nicaraguas huvudstad), en natt i San Salvador (El Salvadors huvudstad), några timmar i Guatemala City, några timmar i Tapachula (Mex) så är jag nu i Puerto Escondido, i Oaxaca i Mexiko! Kom hit i tisdags och hitills kan jag redan säga att det ligger långt upp på listan av mina favoritställen! Det är extremt vackert! Havet är jätteblått, vågorna är jättestora (runt 4-6 meter höga!), varannan människa är en pro surfer (för tro mig, det måste man vara för att surfa vågorna här), stränderna är jättevackra, solen skiner varje dag, solen går ner runt 19-20 istället för runt 17-18 som nere i Costa Rica, och som vanligt så är Mexiko billigt, och det är öl och (vego) tacos som gäller. Har hittar ett jättebra ställe med dom absolut godaste tacos jag ätit i mitt liv för 12 kronor! Eh ja, jag bor där nu! 
 
Idag eller imorrn ska jag försöka hyra bräda och ge mig ut och surfa. Ja, inte i dom 4 m stora vågorna såklart, utan vid en strand där dom är lite mindre! Jag är astaggad för jag har inte surfat sen Costa Rica! 
 
Jag åkte hit med en kompis, som åkte härifrån igår. Så nu är jag själv igen, för första gången sen Guatemala, där jag var själv i typ 2 dagar, annars sedan början av min resa. För när man reser själv, så är man ju oftast inte själv. Man träffar på underbara fina människor/kompisar överallt att hänga med. Men just nu känns det faktiskt skönt att ha lite alone time!! Och jag vet att om några timmar kommer jag säkert vara omringad av nya kompisar igen. Så just nu säger jag skål till att vara själv i världens vackraste Puerto Escondido, och tillbaka i landet där allting faktiskt började, den här resan. Låt ett nytt kapitel börja! 
 
Mer bilder på facebook. Och det kommer upp fler hela tiden! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0