Certified Open Water Scuba Diver!!

I måndags dök vi för första gången ute i havet. Såg en massa fiskar och vackra koraller, men just då var vi nog alla mest facinerade över hur coolt det är att dyka! Sån himla härlig känsla!!! 
I tisdags efter två till grymma dyk och en final exam på eftermiddagen blev jag officially a certified open water scuba diver!! Så nice!! Den kvällen blev det party för att fira. Hade världens roligaste kväll på en barsom heter Tranquila här. Vi dansade och dansade så svettet rann hela kvällen! Så himla roligt!!! 
Bestämde mig ganska snabbt dagen efter att jag skulle göra min Advanced open water course också, vilket innebär att man får dyka djupare och att man i princip inte har några limits längre. Eter det kan man välja att bli rescue diver, och sen dive master, och sen instructor osv. Finns ganska många steg hur man kan bli bättre och bättre. Men jag tror jag nöjer mig med bara Advanced, det blir för dyrt annars! 
Så jag skulle ha börjat min Advanced course igår, men vaknade på morgonen och mådde piss. Har legat magsjuk i två dagar nu, men mår äntligen lite bättre, och har kunnat äta idag iaf, så förhoppningsvis kan jag börja imorgon! 
I Advanced kursen ingår ett deep dive, ett night dive, ett wreck dive och ett navigation dive. Sen har jag 4 till fria dyk efter det som ingår! Ska bli så himla kul!! Hoppas jag mår bra imorgon bara! 
Igår låg jag i princip och sov hela dagen. Men idag har jag mått lite bättre, så jag har bl.a. Övat på mitt gitarrspelande och lärt mig att göra armband!! :D Här är mitt armband som jag gjorde idag! Sjukt stolt! Så fort jag kommer till Guatemala igen ska jag köpa tråd så jag kan göra fler!! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0