North Side

 Hej! Jag missade mitt nattdyk igår för jag mådde inge bra, hade ont i bröstet/revbenen och ont i magen. Så jag bestämde mig för att trotsa megafestandet som pågick här igår (4 av dom som gör sin dive master training här hade graduation party) och gå och lägga mig tidigt så att jag förhoppningsvis skulle må bättre och kunna dyka morgonen efter! 
 
Och det gjorde jag!! Imorse åkte dykbåten ut till norra sidan av ön, dit dom bara åker ibland för att det är alltid mer vågigt och strömt där, och det är oftast konkurrens om platserna när båten väl åker dit! Men jag hade lyckats skriva upp mig på listan, så 7.30 imorse åkte vi ut dit! Det tog ca 40 min att åka dit, och vi hoppades hela tiden på att få se delfiner och whale sharks, som man brukar kunna se på den sidan av ön. Men tyvärr såg vi inga. Dock hoppade vi i vid en dive site som heter The Maze där det är höga vackra färglada korallväggar som stupar ner mot ungefär 100m. Vi dök självklart inte så djupt, och det är oftast flest saker att se där det är lite grundare. Vi dök till ungefär 22m och det var så sjukt himla vackert!! Plus att vattnet var så himla klart så man såg hur långt som helst! Vi såg massa fiskar, och korallerformationerna var så himla maffiga och vackra! Det går verkligen inte att förklara, men jag var helt amazed och simmade runt och log typ! 
 
På andra dyket var vi på ett annat ställe som hette Black Hills. Där var det jätteströmt när vi hoppade i, men när vi väl dök ner några meter så var det lugnt! Det var inte lika klart där, men det coolaste var när vi blev helt omringade av ett fiskstim av olika färglada fiskar. Dom simmade överallt omkring oss och det kändes som man var inne i ett stort akvarium! Helt klart 2 av dom bästa dyken so far! Imorgon ska jag äntligen få göra mitt nattdyk och jag längtar så himla himla mycket!! Ska vara hur coolt som helst tydligen!! 
 
Här är några av firrarna man kan se här. Såg alla dom här plus många många fler idag! 
 
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0