Höst

Jag kom på idag att det är ju snart höst i Sverige! Jag är verkligen en så himla sommarperson, men det är ändå någonting med hösten som jag inte kan hjälpa att älska! Nu har ju jag inte riktigt haft några årstider i år, förutom lite vinter innan jag åkte i början på Januari, och lite regnsäson, men det räknas ju inte. Jag åkte ju på vintern, och det har varit så himla konstigt för mig att förstå när ni där hemma instagrammar och facebookar att våren har kommit, att sommaren är ovanligt varm i år, och nu att sommaren går mot sitt slut och så vidare. För mig känns det ju som att det borde vara vinter hemma fortfarande för det var så jag lämnade det. Men självklart så är det ju inte så. Vintern och så har jag missat förut, men jag tror det här var min första hela sommar som jag missat i Sverige. När vi bodde i Dubai så var vi alltid i Sverige på sommarloven. Och när jag bodde i Australien så var jag ju borta hela vinterhalvåret men kom hem perfekt till Valborg.
Trots att jag haft fint väder och så också, så ser ni ut att ha haft en himla bra sommar hemma och det är nästan så att jag önskar att jag hade fått sitta ute en enda dag med grön sommarlukt runtomkring mig i solskenet med en skål färska svenska jordgubbar och njutit, helst med min fina familj. Men så blev det inte. Nästa sommar kanske. 
 
Hur som helst så är hösten påväg nu. Och hösten är himla fin den med. Med eldiga löv, och fina höstskor och en massa mys. Min höst kommer vara minst sagt intressant. Om exakt två veckor idag hoppar jag på ett plan till Los Angeles. Därifrån kommer jag åka uppåt mot norra Kalifornien där jag nog kommer spendera min höst. Allting är lite sådär oplanerat och fint som det ska vara men det kommer bli så himla kul att vara på resande fot igen. För jag är ganska mätt på Dubai nu om man säger så. Ganska väldigt. Dubai är allting som jag inte är. Fina dyra kläder, lyxiga bilar, flashiga nattklubbar med folk uppklädda till tänderna, pengar pengar pengar och status, som jag verkligen inte kunde bry mig mindre om. Men det har vart fint att få träffa familjen lite. Men det ska bli skönt att åka snart! Höst i Kalifornien, och i vinter blir den ännu mer surf och bra saker! Jag älskar mitt liv! 

Kommentarer
Postat av: Andrea

Förstår att du är mätt på dubbe! Låter som en bra höst. Saknar dig.

2013-09-09 @ 15:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0