The beauty of the unknown

Har bestämt att jag måste bli bättre på det här med bloggandet. En gång i månaden lixom.. Det går ju inte. 
Anledningen till att jag har bloggat mindre och mindre är för att jag känner att jag inte riktigt har nått att skriva på samma sätt längre. Vilket är knäppt, för när jag satt hemma i Sverige och tyckte jag hade ett tråkigt liv så bloggade jag ungefär tio gånger mer än vad jag gör nu. Så jag ska bättra mig. Det kanske blir tråkiga inlägg som "idag har jag gjort det här, sen det där, sen det och det. Slut", men jag antar att det är bättre än inget! 
 
Just nu sitter jag på ett plan från Paris till LA iaf. 11 timmars flyg. Börjar få lite ont i rumpan av allt sittande nu, men det är bara ca två och en halv timme kvar nu, så det är lugnt! 
 
Även fast Dubai var tråkigt i perioder, när pappa och dom var på jobbet och jag inte jobbade och så, så tror jag det var precis vad jag behövde. Förutom att jag fick hänga lite med pappa, Rasmus och Adam, och jobba lite på Rasses jobb och så (tjäna+spara pengar), så var jag megaless på Dubai nu i slutet. Men, my point is, att jag tror jag behövde det för att uppskatta resandet igen. Nu känns allting så himla spännande igen lixom. Det där okända, oplanerade, spontana livet som jag blivit så himla van vid, känns jätte spännande igen! Och det är ju tack vare att jag fick den här en och en halv månaden hemma hos pappa att hinna bli uttråkad på och börja längta tillbaka (som jag ifs gjorde efter första dagen, men ändå.). Nu väntar några dagar i LA! Det blir nog kul! Resten får vi se hur det blir. Allt är väldigt löst och oplanerat. And that's the beauty of it! 
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0