Packning på gång!

Hejhopp!
Just nu håller jag på att packa förfullt. Men jag är så seg! Haha. Om det är någonting jag är Sämst på så är det att plugga packa/packa upp !! Och städa! Hahah. Jag måste erkänna att det känns lite skumt att ta fram flipflopsarna och shortsen och så kollar man ut och det är mörkt och minusgrader! Jag har frysit my ass off hela dagen!
Efter skolan så gick jag och träffade Andrea på stan. Vi gick och åt på Unico och köpte en Byggare Bob film till Adam!
Det var ganska komiskt idag när jag och Andrea snackade om morgondagens resa och så. Jag ba men jag hinner ju gå i skolan... Hon ba men planet lyfter ju kl. 17.30. Haha TYPISKT mamma att kolla fel på biljetterna. Så det blir ingen samhällskunskap för mig imorgon. = Ännu mer frånvaro ( Fick min frånvaro lapp idag. Den var inte så vacker kan jag säga!). Men jag ska försöka att få läraren att ge mig giltig frånvaro! Min klassföreståndre (hon som ger mig ledigt) tycker att jag är väldigt vimsig vid det här laget!! (which is only partly true ;) ) Så om Madeleine, Johanna eller Safi läser det här innan imorgon så får ni gärna anteckna från samhällskunskapen och skicka det till min hotmail ! :D

Men nu måste jag fortsätta packa. Och btw. för er som tänker "Åh vad härligt att komma bort och sola och bada" så kan jag berätta för er att : Ja det kommer att vara härligt att komma bort till lite värme och så. Men något solande blir det inte. Jag äter fortfarande min medicin (som gör att jag inte kan/får sola) så don't worry, jag kommer fortfarande att vara en blekfis när jag kommer tillbaka! Men the good news is att JAG BARA SKA ÄTA DEN EN MÅNAD TILL!! FREEEDOOOM ! :D 1 f*cking halvår har jag lidit med den här medicinen. Visst den har ju hjälpt och så men ni förstår inte hur skönt det ska bli att sluta!!!!

Jag kommer kanske inte hinna blogga mer innan jag åker, och eftersom Etisalat (Internetleverantören i Dubai) har blockat alla svenska sidor (inte bara svenska, alla som inte är typ .com .co.uk eller .arabland(?) :P) så kommer jag inte att kunna blogga när jag är där :( som blir lite tråkigt. Men det blir en jävla massa bloggande när jag kommer tillbaka! :)

så...
So long sålänge bloggen ;D
DUBAI HERE I COME! <3
Pusshej♥

Kommentarer
Postat av: Andrea

De har inte alls blockat alla svenska sidor?! Pappa brukar hänga påa aftonbladet och jag brukar kolla bloggar? Det är bara sidor som de anser är olämpliga som de blockat.

2008-02-13 @ 01:26:49
Postat av: Madde :D

Vi gjorde inte mycket på samhällskunskapen. Vi bara gjorde instuderingsfrågorna. Ha de bäst i Dubai gumman

2008-02-13 @ 22:57:47
URL: http://www.mariaingridmadeleine.blogg.se
Postat av: SaraA

Vilken medecin va de som du äter ?

2008-02-28 @ 15:32:54
Postat av: paula

Jag äter Roacutan, FAST JAG HAR TYP BARA 3 DAGAR KVAR :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Vadåra?

2008-02-28 @ 17:39:53
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0