Solos Modelltävling 2008!! Nageltips ?

Hej!
Ganska tungt med vardag igen efter ett så skönt lov! Men jag hade bara två lektioner idag, och en av dom var idrott, så det var ju rätt skönt ändå! Sen åkte jag och pluggade i biblioteket i Gottsunda med Johanna,Madeleine,Safi och Atti. Fast vi pluggade inte så mycket ,haha, vi åt mest godis.

Min kompis Michelle har kommit med i SOLOS Modelltävling! Köp en tidning och RÖSTARÖSTARÖSTA! (På henne ofcourse) Det har jag gjort! Jag köpte tidningen idag när jag vi var i Gottsunda. Jag brukar vanligtvis inte läsa solo (eller någon annan tidning, för jag har inte tid), men det är klart jag måste rösta på bästa kompisen! <3 Hon kommer lätt vinna tror jag iaf!

Jag har precis smörjt in naglarna med olivolja och sen målat dom med nail-strengthener.Det där med oliv oljan var ett tips från Sarah (min pappas fru), hon berättade att det stärker naglarna jätte mycket ! Och jag som har typ dom svagaste och tunnaste naglarna i världen behöver ju verkligen starkare naglar! So i thought i would give it a try! I'll keep you updated om det funkar eller inte.

Jag SKA lägga upp bilderna från dubai, vad jag fick i födelsedagspresent m.m. Men just nu står Plugg och Dans före på schemat!
Det är ju måndag idag which means dans med Otto! Madde ska komma hit snart, så ska vi åka och dansa och sen blir det förmodligen plugg hela natten!

Have a good nights sleep!
(I know i won't) :(
Puss !

Kommentarer
Postat av: Madde :D

Trendigt, inte sant?

2008-02-26 @ 00:10:26
URL: http://www.mariaingridmadeleine.blogg.se
Postat av: paula

Vad är trendigt:P?

2008-02-27 @ 21:00:16
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0