Saturday. Annoyed.

Webblogg har krånglat hela morgonen... Kunde inte logga in föränn nu...

Slapp dag idag! Jag vaknade hos nishat (efter våran girls-night igår) och åkte direkt till mamma's salong. Skulle fixa håret. Jag klippte mig lite (inte på längden though) och så slingade jag mig . Och jag är jättäjättejätte missnöjd med färgen! :( Jag gjorde blonda och bruna slingor, som mamma typ tvingade på mig. Och nu ser det typ ut som att jag har grått hår! :(. Så jag får vell göra om det snart igen , då blir det nog blondt. Eller jätte brunt, vem vet. 

Här är mitt fula bajshår på fula jag:  image102
Btw det ser till och med finare ut på bilden än vad det är!!

Så jag har tröstat mig hela dagen med mammas goda laxsallad och morotskaka <3 (Mamma hade tjejmiddag, eller snarare "tantmiddag" igår och det blev massa över) :) Min mammas laxsallad är GODAST i världen FYI !
Och så har jag låtit Christina göra mig glad <3 Har ju hennes nya skiva nuu :)

Jag är också ganska irreterad för att jag inte fick något sommarjobb av landstinget. Kommunen prioriterar ju dom som går i nian i år,så där fick jag ju inget. Och så fick jag inte på landstinget heller! I'm kinda annoyed på världen just nu ! Jag BEHÖVER ett sommarjobb!!
OCH DET BLIR JU INTE BÄTTRE AV ATT DET ÄR BAJSVÄDER HELLER !!

I just want to get away!

Som jag btw ska också! Om exakt en vecka så åker jag till österrike/alperna och åker skidor. Med pappa+syskon! Nice! That'll probably cheer me up!

Jag vill pimpa mitt rum. Kanske en väggmålning? Jag vill iaf hänga upp massa kort på väggarna. Men dom ramlar bara ner för jag har dålig häftmassa... Kanske en tavla? Fast jag har redan en tavla på Marylin Monroe.. Vi får se..

Nu ska jag sluta tråka ut er.
Pusshej

Kommentarer
Postat av: Andrea

För det första, du ville ha brunt hår.
För det andra, skit i landstinget, dålig lön. Sök på max för fan. lyssna på mig for once? get out there och sök på kafén och hamburgerställen.

2008-03-16 @ 14:04:18
Postat av: paula

Nej jag ville inte ha brunt hår . You changed my mind. Plus att med brunt hår så menade jag BRUNT. Inte bajsgulgrått färgat.

2008-03-17 @ 13:34:27
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0